Kjøkkenet jobber tett sammen med våre leverandører for å gi dere den beste maten til en hyggelig pris.

Samtidig prioriterer vi lokale leverandører og små produsenter for å spare miljøet og støtte lokale arbeidsplasser.

Ta en titt på vår matmeny her

På drikkefronten står helt klart øl i fokus, vi har nøye opplæring av våre ansatte for at de skal kunne hjelpe dere på best mulig måte. Og selvsagt er det her også fokus på små produsenter og gjerne norskt lokalt øl.

Ølkartet endrer seg stadig og fort, så den eneste menyen som finnes enn så lenge er skrevet på tavler i baren.

Vin, sider, drinker og alkoholfritt endrer seg ikke så hyppig og om ikke lenge kommer det en oversikt her

Her på Safe as milk bryr vi oss om miljøet.

Alt avfall blir kildesortert og frityoljen vår blir samlet inn og brukt til produseringen av biodrivstoff.

Kjøkkenet prioriterer norske produsenter og aller helst lokale småaktører.

I baren bruker vi nedbrytbar plast eller papp der det er nødvendig og til take away.